دعوت به جلسه مجمع عمومی سالیانه انجمن صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز

۱۷ دی ۱۳۹۶ | ۱۴:۲۲ کد : ۶۵۹۷ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۴۱۰

آگهی دعوت به جلسه مجمع عمومی سالیانه انجمن صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز(نوبت اول)

بدین وسیله از کلیه اعضای انجمن صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز دعوت به عمل می آید تا در جلسه مجمع عمومی سالیانه انجمن راس ساعت 11 صبح روز یکشنبه مورخه 1/11/1396در محل مرکز نوآوری دانشگاه تبریز (روبروی دانشکده شیمی)  حضور به هم رسانند. شرکت حداکثری همکاران هیات علمی موجب تثبیت و تقویت  این نهاد مدنیِ دانشگاهی خواهد بود.

دستور جلسه:

1. گزارش رئیس انجمن صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز
  2. گزارش بازرس انجمن صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز
  3. استماع نظرات، پیشنهادات و انتقادات اعضای محترم هیات علمی دانشگاه تبریز

یادآوری نکته مهم:

• آن دسته از همکاران هیات علمی که تاکنون به عضویت انجمن درنیامده اند، می توانند در روز یکشنبه و در آغاز جلسه مجمع عمومی با تکمیل فرم ثبت نام که در اختیار آنها قرار خواهدگرفت، نسبت به ثبت نام و عضویت اقدام نموده و در جلسه شرکت نمایند.

دبیرخانه انجمن صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل

نظر شما :