اولین جلسه انجمن صنفی اعضاء هیأت علمی

نخستین جلسه شورای مرکزی انجمن صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز با حضور اعضای اصلی روز شنبه مورخه ۴/۱۱/۱۳۹۳ ساعت ۱۶ در محل دفتر ریاست محترم دانشکده برق برگزار گردید.

نخستین جلسه شورای مرکزی انجمن صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز با حضور اعضای اصلی روز شنبه مورخه ۰۴/‏۱۱/‏۱۳۹۳‬ ساعت ۱۶ در محل دفتر ریاست محترم دانشکده برق برگزار گردید و موارد ذیل مطرح و در باره آنها تصمیماتی اتخاذ شد.
۱. بعداز تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم، شورای مرکزی انجمن از حضور و مشارکت پرشور اعضای محترم هیات علمی دانشگاه تبریز در نخستین مجمع عمومی و انتخاب اعضای شورای مرکزی انجمن و همچنین از زحمات ارزنده اعضای هیات موسس درطی یکسال گذشته در تاسیس انجمن و برگزاری نخستین مجمع عمومی و نیز از ریاست محترم دانشگاه به خاطر حضور در اولین مجمع عمومی انجمن و همکاری های لازم تقدیر و تشکر نمودند.
۲. در این جلسه بر اساس توافق بین اعضای شورای مرکزی، آقای دکتر حسین سیف لو به عنوان رئیس، آقای دکتر ضیاء الدین دائی کوزه کنانی به عنوان نایب رئیس، آقای دکتر حسین دقیق کیا به عنوان خزانه دار و آقای دکتر عباس قدیمی به عنوان دبیر انجمن انتخاب شدند.
۳. مقرر شد برای شناسایی مسائل مختلف اعضای هیات علمی و پی گیری تخصصی آنها، کارگروه ها و کمیته های تخصصی تشکیل گردد. بر این اساس تشکیل سه کمیته حقوقی، کمیته امور شغلی و کمیته رفاهی-معیشتی مورد تصویب قرار گرفت. به پیشنهاد اعضای شورای مرکزی، آقای دکتر حسین فخر به عنوان رئیس کمیته حقوقی، آقای دکتر میررضا مجیدی به عنوان رئیس کمیته امور شغلی و آقای دکتر شهرام روستایی به عنوان رئیس کمیته رفاهی – معیشتی انتخاب شدند.
۴. مقرر شد جلسات شورای مرکزی انجمن صنفی تا اطلاع ثانوی برای سرعت بخشیدن به امور به صورت یکبار در هفته در روزهای شنبه برگزار گردد.
دکتر حسین سیف لو دکتر ضیاء الدین دائی کوزه کنانی دکترمیر رضا مجیدی
دکترشهرام روستایی دکترحسین فخر دکتر حسین دقیق کیا دکتر عباس قدیمی