دیدار اعضای شورای مرکزی انجمن صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز با ریاست محترم دانشگاه

۲۲ فروردین ۱۳۹۴ | ۱۸:۴۶ کد : ۴۹۹۶ اخبار

اعضای شورای مرکزی انجمن صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز روز سه شنبه ۱۸/۱/۱۳۹۴ با ریاست محترم دانشگاه دیدار کردند. دراین دیدار رئیس انجمن آقای دکتر سیف لو گزارشی از اقدامات و برنامه های انجمن ارائه و برخی مسائل مربوط به اعضای هیات علمی شاغل و بازنشسته را مطرح نمودند. درادامه ریاست محترم دانشگاه ضمن اظهار رضایت و خرسندی از تشکیل انجمن صنفی به عنوان یک نهاد مدنی، مطالبی را درباره مسائل مهم دانشگاه مطرح کردند. دراین جلسه تک تک اعضای انجمن صنفی به طرح برخی مسائل و مشکلات اعضای هیات علمی به ویژه تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی پیمانی و رسمی آزمایشی، آئین نامه ارتقاء و نیز مسائل رفاهی واداری پرداختند.