دومین دیدار اعضای شورای مرکزی انجمن صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز با ریاست محترم دانشگاه

۱۲ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۵:۱۶ کد : ۵۰۰۶ اخبار
اعضای شورای مرکزی انجمن صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز روز دوشنبه ۸/۴/ ۱۳۹۴ با ریاست محترم دانشگاه دیدار کردند.

دراین دیدار رئیس انجمن آقای دکتر سیف لو ازبرگزاری نشست انجمن ها و کانونهای صنفی دانشگاههای کشور دردانشگاه علم و صنعت، بررسی آئین نامه جدید ارتقاء در انجمن صنفی و انتقال نقطه نظرات اعضا به مسئولین وزارت علوم، مکاتبه انجمن با وزارت علوم در خصوص استقلال دانشگاهها و پی گیری موضوع اصلاح حقوق اعضای هیات علمی بازنشسته گزارشی ارائه دادند.
در ادامه جلسه اعضای انجمن هر کدام در باره موارد و مسائلی چون تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی پیمانی و رسمی آزمایشی، مسائل رفاهی و معیشتی اعضای هیات علمی، زمین دانشگاه در پره سر گیلان، انتخابات دانشکده ها، ساماندهی تایم های استخر، وضعیت رستوران دانشگاه، اخلاق علمی وحرفه ای و شورای انتشارات دانشگاه به بیان دغدغه ها و نظرات خود پرداختند و عنایت و توجه جدی مسئولین دانشگاه را خواستار شدند.
درادامه ریاست محترم دانشگاه در خصوص وضعیت مالی دانشگاه، نیروی انسانی، اقدامات صورت گرفته در خصوص زمین دانشگاه در پره سر و ضرورت بازنگری در تایم های استخر و اصلاح وضع رستوران و سایر برنامه های دانشگاه توضیحاتی دادند.