تبریک شورای مرکزی انجمن صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

۰۵ مهر ۱۳۹۴ | ۲۰:۲۰ کد : ۵۰۱۱ اخبار
تعداد بازدید:۵۲۶

به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذرد
آغاز ماه مهر و سال تحصیلی جدید را به همه استادان ارجمند، دانشجویان عزیز و کارکنان محترم دانشگاه بزرگ تبریز تبریک می گوییم. آنچه از دانشگاهها انتظار می رود بازگشت به رسالت حقیقی و تاریخی آنان است. رسالتی که استقلال، پویایی، توسعه علمی، تفکر انتقادی، کیفیت علمی و آموزشی و حاکمیت عقلانیت و خرد جمعی از مهمترین م‌‌ؤلفه های آن به شمار می رود. امیدواریم با شروع سال تحصیلی جدید گامهای بلندی برای احیای رسالت تاریخی دانشگاهها برداشته شود. بی تردید پویایی و توسعه علمی دانشگاهها، پیشرفت و پویایی و سرزندگی جامعه را در پی خواهد داشت. دانشگاه بزرگ تبریز در مقاطع مختلف تاریخ پر فراز و نشیب نزدیک به هفتاد سالۀ خود، نقش های مهمی برعهده گرفته است، امیدواریم با آغاز سال تحصیلی جدید، دانشگاه تبریز با اتکا و اتکال به خداوند بزرگ و توان عظیمِ علمی و انسانی خود بتواند در مسیر پویایی، توسعه علمی، ارتقاء کیفیت و سلامت آموزشی و علمی و حاکمیت خرد و خردمندی گام های جدیدی بردارد. شورای مرکزی انجمن صنفی به عنوان نماینده اعضای محترم هیات علمی در این راه، با تمام توان همراه و یاریگر اولیای محترم دانشگاه خواهد بود.
شورای مرکزی انجمن صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز

نظر شما :