گزارش شماره ۰/ ۲ شکل گیری کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران

گزارش شماره ۰/ ۲ شکل گیری کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران به اعضای محترم هیأت علمی دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور ۲۸ / ۶ / ۹۴

سمه تعالی

گزارش شماره ۰/ ۲
شکل گیری کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران
به اعضای محترم هیأت علمی دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور
۲۸ / ۶ / ۹۴
باسلام
احتراماً، پیروگزارش قبلی که خدمت شما همکاران محترم اعضای هیأت علمی در سراسر کشور ارسال شد، به استحضار می رساند که تاکنون بیش از ۱۰۰۰ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاهها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی مختلف به شرح زیر به کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران پیوسته اند.
آمار اعضای هیأت علمی دانشگاه های کشور که تا کنون عضو کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران شده اند به شرح ذیل می باشد:
ردیف دانشگاه تعداد عضو
۲۹ دانشگاه یاسوج ۱۰
۳۰ ۶۹ دانشگاه دیگر ۱۷۹
جمع کل ۱۰۴۹
همانطور که ملاحظه می فرمایید در فرصت بسیار کوتاهی که از تأسیس کانون صنفی استادان دانشگاه سپری شده است، ۱۰۴۹ نفر از اعضای هیأت علمی از ۹۸ دانشگاه و مؤسسه از سراسر کشور اقدام به ثبت نام نموده اند. علاوه براین در بسیاری از این دانشگاه ها، واحدهای کانون نیز شکل گرفته و در بسیاری دیگر نیز در حال شکل گرفتن است.
هم اکنون سایت کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران به آدرس ذیل جهت اطلاع رسانی به همکاران محترم طراحی و درحال ساخت و بارگذاری می باشد. در سایت کانون اطلاعاتی همچون اساسنامه، آئین نامه ها، کمیسیون ها، نحوۀ عضویت در کانون، اسامی اعضای هیأت مؤسس، مسؤلین (رئیس، نایب رئیس، دبیر، خزانه دار، رؤسای کمیسون ها) و...، ارائه شده است. در صورتیکه در خصوص مطالب سایت نظر و پیشنهادی دارید حتماً برای ما ارسال فرمایید. همچنین در خصوص فعالیت هایی که شما فکر می کنید کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران باید به آن بپردازد اظهار نظر فرمایید.
www.kanoonostadan.ir
بدیهی است که تلاش در جهت اعتلای کانون صنفی باعث ارتقای جایگاه مادی و معنوی اعضای هیأت علمی دانشگاه ها در کشور خواهد شد و در چنین صورتی است که اعضای هیأت علمی می توانند نقش بی بدیل خود را به نحو احسن ایفا نمایند.
از همکاران محترم علاقمند به شکل گیری کانون درخواست می شود به آدرس زیر (لینک ثبت درخواست...) مراجعه و به نسبت به ثبت عضویت در کانون اقدام فرمایند. همچنین چنانچه آمادگی تشکیل واحد کانون در مؤسسۀ محل خدمت همکاران محترم وجود دارد با کانون به آدرس info@kanoonostadan.ir تماس حاصل فرمایید تا اقدام لازم انجام شود.
ثبت درخواست عضویت در کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران
منتظر اطلاع رسانی بعدی باشید.
توجه:
۱. - چنانچه قبلاً درخواست و ثبت نام نموده اید لطفاً وارد آدرس فوق نشوید.
۲. - لطفاً این نامه را برای دیگر همکاران علاقمند به عضویت در کانون ارسال فرمایید.
با احترام
دبیرخانه کانون