جلسه مجمع عمومی عادی سالانه انجمن صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز

برگزاری برگزاری جلسه مجمع عمومی عادی سالانه انجمن صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز

آگهی برگزاری جلسه مجمع عمومی عادی سالانه انجمن صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز

به اطلاع می رساند: اولین جلسه مجمع عمومی عادی انجمن صنفی بر اساس اساسنامه روز یکشنبه ۱۳/۱۰/۱۳۹۴ ساعت ۱۰ صبح در تالار وحدت دانشگاه برگزار خواهد شد. از کلیه اعضای محترم هیات علمیِ عضو انجمن در خواست دارد راس ساعت مقرر در جلسه حضور به هم رسانند. همکاران محترمی که تا کنون موفق به ثبت نام و عضویت در انجمن نشده اند می توانند با مراجعه به وب سایت انجمن ثبت نام کرده و یا همان روز قبل از تشکیل جلسه با تکمیل فرم عضویت در محل تالار وحدت در جلسه مجمع شرکت نمایند. لازم به یادآوری است که هرکدام از اعضای انجمن می توانند وکالت کتبی سه نفر از اعضا را داشته باشند.

دستور جلسه

۱. گزارش فعالیت های یکساله شورای مرکزی انجمن

۲. تعیین حق عضویت سالانه

۳. ارائه پیشنهادات و نظرات از سوی اعضای محترم هیات علمی

شورای مرکزی انجمن صنفی حضور به موقع و پرشور همکاران محترم را نشانه توجه جدی آنان به اهمیت و ضرورت تداوم فعالیت نهادهای مدنی و صنفی می داند.

دکتر حسین سیفلو

رئیس شورای مرکزی انجمن صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز