برگزاری جلسه مجمع عمومی عادی سالانه (نوبت دوم) انجمن صنفی اعضای هیات علمی

اطلاعیه برگزاری جلسه مجمع عمومی عادی سالانه (نوبت دوم) انجمن صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز

جلسه مجمع عمومی عادی سالانه (نوبت دوم) بر اساس اساسنامه انجمن در روز یکشنبه ۲۷/۱۰/۱۳۹۴ ساعت ۱۱ در محل دانشکده برق و کامپیوتر (سالن کهربا) برگزار خواهد شد. از کلیه اعضای محترم هیات علمی عضو انجمن درخواست دارد راس ساعت مقرر در جلسه حضور به هم رسانند. همکاران محترمی که تاکنون موفق به ثبت نام و عضویت در انجمن نشده اند می توانند همان روز با تکمیل فرم عضویت در جلسه مجمع حضور یابند. در ضمن هرکدام از همکاران می توانند وکالت سه نفر را داشته باشند.

ضمن تشکر از همکاران محترمی که در جلسه نوبت اول حضور به هم رساندند، از کلیه همکارانی که به هر دلیل نتوانستند در جلسه مذکور حضور یابند، انتظار می رود با حضور خود شورای مرکزی انجمن صنفی را که پاسدار و پی گیر حقوق و مطالبات صنفی و شغلی کلیه اعضای هیات علمی در سطح دانشگاه و وزارت علوم است، دلگرم سازند.

دبیرخانه شورای مرکزی انجمن صنفی اعضای

هیات علمی دانشگاه تبریز